Συσκευή μασάζ με 4 διαφορετικές κεφαλές PROBOX

ικανοποιημένοι χρήστες
Μεγάλη ζήτηση!

Ένα πιστόλι μασάζ σχεδιασμένο τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση βοηθά στην ανακούφιση του πόνου των μυών και των αρθρώσεων.

59,99 43,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 29.6.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 43,99€/τεμ. 2x 43,99€/τεμ. 3x 43,99€/τεμ.
Αυτή τη στιγμή 9 άτομα κάνουν αναζήτηση αυτού του προϊόντος!

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

Ελαφριά, φορητή συσκευή μασάζ που είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πριν και μετά την προπόνηση για να ζεσταθείτε ή να κρυώσετε τους μυς σας, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για ένα χαλαρωτικό μασάζ

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για στοχευμένο μασάζ βαθιού ιστού και το μασάζ έχει επίσης προληπτικό αποτέλεσμα, καθώς μειώνει την πιθανότητα τραυματισμών.

Χρησιμοποιείται για τρεις σκοπούς: για προθέρμανση ή προετοιμασία για προπόνηση, μετά από προπόνηση για ταχύτερη αποκατάσταση (μην αφήνετε τους μυς να σφίγγουν μετά από μια επίπονη προπόνηση) και επίσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος στους μυς.

Διαθέτει 4 διαφορετικά εξαρτήματα που μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν ανάλογα με την περιοχή του ​μασάζ, προσφέροντας έτσι πολύ περισσότερες επιλογές από έναν κανονικό μασάζ κυλίνδρου.

Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτής της συσκευής μασάζ

 • Ανακουφίζει από μυϊκό πόνο
 • Ανακουφίζει από μυϊκή δυσκαμψία
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία
 • Βελτιώνει την κινητικότητα των μυών

Η τακτική χρήση αυτής της επαγγελματικής συσκευής μασάζ (η οποία προορίζεται και για οικιακή χρήση) βοηθά στη μείωση του μυϊκού πόνου και των αρθρώσεων, χαλαρώνει τους κόμβους και βελτιώνει τη συνολική κινητικότητα του αθλητή (χρήστη).

Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διάσπαση ουλών από προηγούμενους τραυματισμούς και στη μείωση της παραγωγής γαλακτικού οξέος, μειώνοντας το επίπεδο δυσφορίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

  • Οι 6 ρυθμίσεις ταχύτητας παρέχουν έως και 3200 κινήσεις ανά λεπτό
  • Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου παρέχει περίπου τρεις ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση
  • 4 εξαρτήματα που μπορούν να αλλάξουν
  • ελαφρύς εργονομικός σχεδιασμός

Καλώδιο 1xUSB (χωρίς προσαρμογέα). Σημείωση: παρακαλώ, φορτίστε μόνο με τον προσαρμογέα (όχι με υπολογιστή, τηλέφωνο ή παρόμοιες συσκευές)

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κατεβάστε οδηγίες για αυτό το προϊόν (.pdf)