Μίνι Drone EYEINSKY

71 ικανοποιημένοι χρήστες
Μεγάλη ζήτηση!

Απολαύστε το μίνι drone όπου κι αν βρίσκεστε, συνδέστε το με το τηλέφωνό σας και τραβήξτε καταπληκτικά βίντεο και φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεστε.

74,99 46,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 29.6.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 46,99€/τεμ. 2x 46,99€/τεμ. 3x 46,99€/τεμ.
Αυτή τη στιγμή 17 άτομα κάνουν αναζήτηση αυτού του προϊόντος!

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

Απολαύστε το μίνι drone όπου κι αν βρίσκεστε, συνδέστε το με το τηλέφωνό σας και τραβήξτε καταπληκτικά βίντεο και φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεστε. Χάρη στην ανθεκτική, αδιάβροχη θήκη μεταφοράς, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη βροχή ή το νερό, καθώς το υλικό υψηλής ποιότητας της θήκης παρέχει στο drone πλήρη προστασία 24/7, ακόμη κι αν χτυπήσει πολλές φορές.

Εντυπωσιάστε τους φίλους σας ή εξερευνήστε μέρη που είναι δύσκολο να φτάσετε μόνο από το τηλέφωνό σας. Το μίνι drone έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης διάρκειας και επιστρέψει μόνο με ένα κλικ, ώστε να γνωρίζετε πάντα πού βρίσκεται, ακόμη και μετά από μια μεγάλη πτώση από μακριά.

  • Τραβήξτε καταπληκτικές λήψεις όπου κι αν βρίσκεστε
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης διάρκειας
  • Επιστροφή με ένα κλικ
  • Αδιάβροχη θήκη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή στο κινητό σας πριν το χρησιμοποιήσετε: DH FPV

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Κατεβάστε οδηγίες για αυτό το προϊόν (.pdf)
Κριτικές: 3
Τζες Η.
22.05.2021
Λειτουργεί άψογα και είναι τέλειο όταν ταξιδεύετε.
Φιόνα Τ.
01.05.2021
Έχω πραγματικά εκπλαγεί πόσο καλό είναι αυτό το μίνι drone. Μόλις αρχίσετε να τραβάτε βίντεο με το drone και να τα αποθηκεύετε στο τηλέφωνό σας, θα εθιστείτε.
Νικ Ν.
20.04.2021
Το συνιστώ! Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό! Θα αγοράσω ένα άλλο.
Κριτικές