Διαδραστικός σταθμός παιχνιδιών αυτοκινήτων BALLONY

86 ικανοποιημένοι χρήστες Μεγάλη ζήτηση!

Υπέροχο παιχνίδι για μικρά παιδιά και παιδιά να παίζουν μόνοι τους.

42,99 29,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Τρίτη, 1.12. !
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 29,99€/τεμ. 2x 23,99€/τεμ. 3x 20,99€/τεμ.
Αυτή τη στιγμή 6 άτομα κάνουν αναζήτηση αυτού του προϊόντος!

100% ασφαλής αγορά/p>

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

Πρέπει να αποκτήσετε αυτό το τέλειο νέο παιχνίδι που δίνει στο παιδί σας την ελευθερία του ανεξάρτητου παιχνιδιού και της εκμάθησης γύρω από μια δραστηριότητα STEM.

Το πήρα για τα παιδιά μου και το λατρεύουν. Αγαπούν που μπορούν να φουσκώνουν μπαλόνια «μόνα τους» και δεν έχουν σταματήσει να το χρησιμοποιούν. Τι υπέροχο παιχνίδι μάθησης και εκπαίδευσης που θα απολαύσει ολόκληρη η οικογένειά σας! Ένα υπέροχο παιχνίδι για μικρά και μεγάλα παιδιά. Λειτουργεί σε συνδυασμό με τη θεωρία της Montessori που προωθεί το ανεξάρτητο παιχνίδι και τη μάθηση. Το παιδί σας θα το απολαύσει μαθαίνοντας να φουσκώνει μπαλόνια μόνο του!! Τέλεια δραστηριότητα μάθησης και διδασκαλίας STEM με την οποία το παιδί σας μπορεί να πειραματιστεί μόνο του.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ πολλές επιπλέον λειτουργείες!!!
Επιπλέον ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ & ΜΠΑΛΟΝΙΑ! Επιπλέον αυτοκίνητο-καβούρι ΚΑΙ πύργος εκτόξευσης!

Ο ΝΕΟΣ πύργος εκτόξευσης επιτρέπει στο παιδί σας να απολαμβάνει ακόμη περισσότερη διασκέδαση με αυτό το παιχνίδι αντλίας εκτινάσσοντας το μπαλόνι με εκτοξευτή αστροναύτη!

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

1 * Φουσκωτός σωλήνας

2 * αυτοκίνητα

6 * Μπαλόνια

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Αν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορεί να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή, χωρίς να χρειάζεται να δηλώσετε τον λόγο για την επιστροφή. Στείλτε το μη κατεστραμμένο προϊόν στην αρχική συσκευασία στη διεύθυνση της HS plus d.o.o. Συμπληρώστε τη φόρμα αξίωσης/αντικατάστασης και επισυνάψετε την στη συσκευασία. Θα επιστρέψουμε την τιμή αγοράς ή θα ανταλλάξουμε το προϊόν σας με ένα άλλο της ίδιας αξίας χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίσουμε 100% την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών μας.

Κριτικές: 3
Αριάννα
10.11.2020
Παιχνίδι! Ο γιος είναι ξετρελαμένος! Ευχαριστώ πολύ τον πωλητή!
Σίμον
17.10.2020
Είμαι πολύ ικανοποιημένος! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αρέσει απίστευτα στην κόρη μου!! Αυτόματη οδήγηση, πολύ ομαλά και εύκολα.
Γιάννης
16.11.2020
Γρήγορη αποστολή και πολύ καλή συσκευασία!!! Καλή ποιότητα, αρέσει στα παιδιά
Κριτικές